donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

CDA wil actievere rol gemeente Werkendam bij donorregistratie

30 juni 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Hoewel de donorregistratie geen gemeentelijke taak is vindt het CDA  dat de gemeente Werkendam een actieve of actievere rol hierin mag spelen. Werkendam kwam onlangs in het nieuws omdat Werkendam bij de gemeenten hoort met de laagste donorregistratie. Door de CDA-fractie is gevraagd  om alle inwoners van Werkendam te voorzien van een folder over donorregistratie met een aanmeldformulier. Daarnaast kan er ook een advertentie op de gemeentepagina, meent de fractie. Het college was positief over dit voorstel.  Burgemeester Breuer heeft aangegeven hier werk van te gaan maken.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.