Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Hotelboot Woudrichem: rekenen op veel bezwaren

30 juni 2011 (door WoudrichemNet)
WOUDRICHEM - De komst van de hotelboot in Woudrichem is door iedereen gewenst. Maar de gekozen plek, de historische haven, daar kunnen inwoners en de Stichting Historische Haven zich niet in vinden. Eind van dit jaar moet het plan ter inzage komen. De gemeente kan dan op veel bezwaarmakers rekenen. De locatie stuit op veel ontevredenheid en ook de omvang van het hotel zorgt voor veel commentaar. (Brabants Dagblad)

Naschrift redactie Woudrichem.net: De 'ter visie legging' van de plannen is vanaf 1 augustus, tot 6 weken na die datum kan er eventueel bezwaar gemaakt worden. De feitelijke datum wordt op de gemeentepagina gepubliceerd.

Lees meer over:

woudrichem woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.