vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Opbrengst zomermarkt De Schans voor De Blauwe Anemoon

29 juni 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK -  Met de zomermarkt op het schoolplein in Sleeuwijk hebben de leerlingen van De Schans donderdag 23 juni geld opgehaald voor het goede doel.

Zij verkochten met veel enthousiasme kleding, mooie bloemstukken, sieraden en nog veel meer. Naast de markt verzorgden de leerlingen dansoptredens en straattheater wat erg in de smaak viel. Er werd veel geld opgehaald dat geheel ten goede komt aan De Blauwe Anemoon in Gorinchem. Deze stichting is in oktober 2010 opgericht ten behoeve van mensen met kanker en hun naasten in de regio Gorinchem, inclusief het Land van Heusden en Altena. 
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.