Friday 17 September 2021

Alles over Altena

TV Woudrichem start ledenwerfactie

29 juni 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  TV Woudrichem is gevestigd op sportpark het Bolwerk (Middelvaart 1d) te Woudrichem. Een plek waar mensen kunnen tennissen op vier kunstgrasbanen. In de moderne kantine kan men, na de tennis, op adem komen onder het genot van een hapje of een drankje. Al met al een prima ambiance dus.

De vereniging wil graag het ledenaantal uitbreiden en is daarom een actie gestart. Johan Verhaar, secretaris van TV Woudrichem laat weten: 'Wie zich voor 1 juli aanmeldt bij Tennisvereniging Woudrichem betaalt slechts 50% van de contributie voor een heel jaar of 50% van kosten voor tien lessen. Het aanmeldingsformulier staat op www.tvwoudrichem.nl bij lid worden.'

 

Lees meer over:

woudrichem tennissen tennisclub
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.