vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Clubkampioenschap De Zilvermeeuwen succesvol

28 juni 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Afgelopen vrijdag vonden in de Bolderik te Sleeuwijk voor het eerst in de geschiedenis van csv de Zilvermeeuw' de clubkampioenschappen ritmische gymnastiek plaats. De meisjes begonnen als duo met een oefening zonder materiaal. Hier en daar een klein foutje maar over het algemeen keurige oefeningen vol van elegantie en lenigheid. Na deze vuurdoop moesten de meisjes er echt aan geloven en moesten ze alleen de vloer betreden om hun oefening met lint en/of knots aan de vierkoppige jury te presenteren. De meisjes variërend in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar moesten allemaal twee oefeningen tonen en het puntentotaal van beide oefeningen was bepalend voor het eindklassement. De indelingen in klasses was gelijk aan die van het landelijke reglement. Al met al een spannende wedstrijd voor een bomvolle tribune. Valerie van Oord wist met 17.30 de hoogste dagscore te behalen en werd daarmee clubkampioen 2011. (Stad Gorinchem)

Lees meer over:

Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.