Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Ondanks slecht weer succesvolle rommelmarkt

28 juni 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  VV Woudrichem schrijft: "Ondanks het slechte weer was de rommelmarkt, die zaterdag 25 juni bij VV Woudrichem werd georganiseerd, wederom een succes. Wederom, omdat ook de voorgaande edities in het verleden een enorme dosis aan positiviteit hebben opgeleverd. Het resultaat was nagenoeg hetzelfde als vorig jaar, terwijl de vis ditmaal al vrij snel was uitverkocht."

De organisatie van de rommelmarkt bedankt alle vrijwilligers hartelijk voor hun hulp bij het verkopen van spullen, het ophalen van de spullen en het op- en afbouwen van de stands. "Daarnaast alle overige personen die spullen hebben gegeven aan de rommelmarkt, ook jullie bedankt!"

Lees meer over:

Voetbal woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.