woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Ons Kent Ons-Festival geslaagd

27 juni 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Hoewel de weergoden het Ons Kent Ons-festival in de Werkense polder opnieuw en volledig in de steek hebben gelaten, genoten een 250-tal kinderen toch van alle spellen en het voetbaltoernooi tijdens het Ons-Kent-Ons Festival afgelopen weekend.
Nieuw en erg leuk vonden de kinderen de spannende zorbballen en sumo-worstelpakken. Ook hebben velen, waaronder een aantal Werkendamse raadsleden en wethouders, kennis kunnen maken met de boogschietsport. Scouting Altena had een spannende touw-oversteek over de River Kwaai gemaakt waar veel kinderen deze uitdaging aandurfden. Wethouder JanLuteijn gaf aan dat hij de dag wel op deze manier had willen openen. Een schitterend idee dus voor volgend jaar. 
Na prima optredens van Corine Smits en de band Roes sloot de zingende slager Wim van den Heuvel de avond van de 25e juni af met een spetterend feest. Foto's zijn te zien op www.onzepolder.nl (Foto onzepolder.nl)

Lees meer over:

Werkendam ons-kent-ons
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.