vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Arrestatie na vernieling

27 juni 2011 (door WerkendamNet)

HANK -  Bij een horecagelegenheid aan de Buitendijk in Hank vernielde een bezoeker aluminium siertrip bij de ingang van het bedrijf. Hij trok en boog de strip los van de muur.
Dat gebeurde zondag 26 juni 2011 rond 03.00 uur. Toen het personeel hem daarover aansprak, eiste hij dat hij naar huis gebracht zou worden. Van vergoeding van de schade wilde hij niet weten. Ook wilde hij niet vertellen wie hij was. De politie werd erbij gehaald. Waarbij de man nog steeds niet zijn identiteit bekend wilde maken.  De agenten wisten te achterhalen dat het ging om een 19-jarige inwoner van Werkendam. Hij werd ingesloten waarna er proces-verbaal vanwege vernieling tegen hem is opgemaakt.

Lees meer over:

Werkendam Werkendam hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.