donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Andelse Buitenbeentjes halen megabedrag op voor Roparun

27 juni 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Afgelopen Pinksterweekend, van zaterdag 11 tot maandag 13 juni, vond dit jaar alweer de twintigste Roparun plaats. Roparunteam De Buitenbeentjes, met als thuislocatie het Prinsentuin in Andel, hebben de sponsor-hardloopestafette voor kankerpatiënten succesvol volbracht. Uiteindelijk is het team gefinisht met een gemiddelde snelheid van 11,52 kilometer per uur en is er € 11.000 opgehaald voor het goede doel.

Dit Roparunseizoen heeft het team weer een aantal succesvolle activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen. Onder andere een benefietavond in de Xinix in Nieuwendijk, met een opbrengst van ruim € 1.100, een collecteactie bij de supermarkt in Veen (€ 400) en een miniroparun op het Prinsentuin zelf, waarmee maar liefst € 4.500 is opgehaald! Naast deze verschillende acties is er ook een mooi bedrag aan sponsorgeld opgehaald, onder andere door mooie bijdrages van het Prinsentuin Andel en ROC West Brabant.
Ook de club van 10 tot 100, voor particuliere bijdrages, heeft dit jaar bijna € 800 opgebracht. In totaal kon er hierdoor € 11.000 worden overgemaakt naar de stichting Roparun, een hele mooie bijdrage aan het overweldigende recordtotaal van de Roparun 2011 van ruim 4,9 miljoen euro!

Ook in nature werd weer goed gesponsord, zodat het Roparunweekend vrijwel kosteloos kon worden volbracht. Een groot deel van de levensmiddelen is geleverd door SPAR Van der Schoot uit Andel. Daarnaast sponsoren Bakkerij Schouten uit Andel en de Pannekoekenbakker uit Woudrichem al jaren het team. Voor een complete lijst met sponsors en donaties van particulieren, zie de site van het team. (Foto: Het team op de Coolsingel (Foto Buitenbeentjes))

Lees meer over:

roparun buitenbeentjes
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.