woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Concert Kapel Koninklijke Luchtmacht in Giessen

27 juni 2011 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - De Kapel van de Koninklijke Luchtmacht (bestaat in 2011 zestig jaar) geeft op donderdag 30 juni in sporthal De Jager te Giessen een relatieconcert voor de inwoners van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

De Commandant van het Defensie Helikopter Commando (DHC) biedt dit concert aan om de goede relatie tussen het Land van Heudsen en Altena - dat in laagvlieggebied Maas/Waal ligt - en Vliegbasis Gilze-Rijen te onderhouden.

Inwoners van het Land van Heusden en Altena kunnen de gratis toegangskaarten vanaf vrijdag 17 juni tijdens de gebruikelijke openingstijden afhalen bij de recepties van hun eigen gemeentehuizen te Wijk en Aalburg (Aalburgloket), Werkendam of Woudrichem. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kunnen per persoon maximaal vier toegangsbewijzen worden verstrekt. Er zijn in totaal 800 kaarten beschikbaar. 

Lees meer over:

concert luchtmacht Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.