Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Micha Boy de Waal komt tekort voor kwalificatie Aichwald

27 juni 2011 (door AalburgNet)

VEEN - Micha Boy de Waal uit het van de Wetering MX Team is er tijdens de vierde wedstrijd om het ADAC Kampioenschap in Aichwald net niet in geslaagd om zich te kwalificeren voor de wedstrijd. In de sterk bezette Youngster Cup waarin de meeste rijders op een 4-takt machine rijden, zette de rijder uit Veen in de vrije training een elfde tijd op de klokken. Echter in de tijdtraining waren de verschillen erg klein tussen de rijders. De Waal zette alles op alles maar strandde op een negentiende plaats in zijn groep. De beste zeventien rijders per groep kwalificeerden zich rechtstreeks voor de wedstrijd en dit miste de Waal slechts op een paar honderdste van een seconde.

Lees hier verder...

Lees meer over:

aalburg veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.