donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Dronken Werkendammer slaat over de kop

25 juni 2011 (door WerkendamNet)

MOERGESTEL/WERKENDAM -  Bij een verkeersongeval op de A58 ter hoogte van Moergestel bleek de veroorzaker onder invloed te zijn. De 52-jarige man uit Werkendam raakte zaterdag rond 4 uur met zijn auto de linkerachterkant van een vrachtwagen.Vervolgens werd zijn auto heen en weer gestuiterd tussen de vrachtwagen en de vangrail. Hierna begon het voertuig te tollen en sloeg over de kop. De automobilist kon zelf uit zijn wrak klimmen. Hij had alleen wat schaaf- en snijwonden opgelopen. Omdat hij onder invloed van alcohol was, werd hij gearresteerd. Het rijbewijs van de man is door de politie ingenomen. (Brabants Daglbad)

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.