Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Andel Wandelt voor Pink Ribbon

25 juni 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL -  Vandaag liepen Anton van Rijswijk en Hans de Weerd de vierde Pink Ribbon wandeltocht in Drunen. De opbrengst van deze tocht, waar 2.000 lopers aanmeedoen, gaat naar Pink Ribbon, de stichting die aandacht geeft aan borstkanker. Voor Hans en Anton was het de derde keer dat zij meededen en opnieuw zien zij, ondanks de vele regen, op een geslaagde dag terug. Voor Anton en Hans was de dag van vandaag weer een prima training voor de aankomende Vierdaagse van Nijmegen. Beide mannen werden eerder ingeloot onder de nummers 502499 en 501553.

Foto's zijn te zien op Andel Wandelt

Lees meer over:

woudrichem andel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.