donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Werkgroep Kenia haalt astronomisch bedrag binnen

24 juni 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Van 12 juli tot en met 30 juli reist er een groep van 30 jongeren en 10 volwassenen uit Andel af naar Kenia om daar een school te bouwen. Het afgelopen jaar hebben zij geld binnen gehaald voor dit project.

De laatste ludieke actie van de vereniging Come and Help/werkgroep Kenia 2011 was  vrijdagavond 24 juni bij de Zijhoff in Andel. De laatste weken zijn alle deelnemers zeer fanatiek bezig geweest om bakstenen te verkopen aan vrienden, familie, collega’s en aan wie ze dan ook maar wilde kopen. Dit alles onder het motto "draag ook uw steentje bij aan de toekomst van de Masai kinderen"
Deze stenen waren te koop voor 1 euro per stuk en zijn afgelopen week door de deelnemers bij duizenden in prachtige patronen neergezet op het parkeerterrein bij de Zijhoff,  naast de Gereformeerde Kerk in Andel.  
Vrijdagavond om 19:30 uur werd onder grote media-aandacht en onder toezicht van alle deelnemers aan de reis, de eerste steen aangetikt en ging hele traject neer. Na afloop werd een cheque met de totale opbrengst van alle acties  overhandigd aan “The Style Foundation” , de stichting waaronder de vereniging Come and Help werkt.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.