Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Sparta '30 heeft handen nodig

24 juni 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Het bestuur van VV Sparta '30 plaatst een dringende oproep aan leden, ouders, vrienden en bezoekers van de club. Men heeft leiders, trainers en grensrechters nodig. Teveel schouders dragen teveel taken, aldus het bestuur.

Op de site noteert men: "De lijst met trainers leiders en grensrechters voor de jeugd teams van Sparta ’30 is nog niet compleet. Voel je geroepen en ben je nog niet gevraagd of ben je wel gevraagd en denk je er nu anders over, meld je bij een van de technische commissie leden. Het kan toch niet zo zijn dat er elftallen niet kunnen starten om dat er geen leiders, trainers of grensrechters zijn, en denk ook eens aan de scheidsrechters die er elke zaterdag nodig zijn. De meesten van jullie hebben al een paar weken zomerstop maar wij zijn nog dagelijks bezig om alles rond te krijgen. Help Help Help ons zodat ook wij het seizoen met een gerust hart kunnen afsluiten zodat ook wij met een gerust hart op vakantie kunnen en ook rustig van de zomerstop kunnen genieten. Dus nogmaals meld je aan om te trainen, leiden of als grensrechter. Schroom niet om te bellen want wij staan klaar om op alle vragen te reageren. Wij kunnen jullie op weg helpen om mee te draaien in de mooie jeugd die Sparta ’30 heeft."

Lees meer over:

woudrichem andel sparta '30
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.