zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Je komt ze overal tegen!

24 juni 2011 (door AalburgNet)

REGIO ALTENA - Aalburg.net, Werkendam.net en Woudrichem.net: je komt ze overal tegen.

Bijvoorbeeld bij Studio Aktief. En dan niet alleen in Giessen, maar ook bij Studio Aktief in Wijk en Aalburg. Niet alleen radiostations komen naar je toe, ook Aalburg.net, Werkendam,net en Woudrichem.net kun je 'zomaar' tegenkomen.

Binnenkort start ook Studio Aktief met product-advertenties op Aalburg.net en Woudrichem.net. Een nieuwe manier om streekgenoten te vertellen dat bewegen gezond is - én gezellig -  en wat Studio Aktief te bieden heeft. 

Internet. Het wordt steeds meer de manier om uw doelgroep te bereiken. Dat zeggen wij niet alleen, dat blijkt ook uit diverse onderzoeken. Bedrijven die online zijn, hebben een breder bereik. (Potentiële) klanten zoeken steeds vaker via de virtuele weg wat ondernemingen 'in huis' hebben. Daarom is adverteren op één van de drie genoemde websites nog lang zo gek niet... (Zeker als zij op deze manier - ook - aan de weg timmeren.)

Zien en gezien worden...
Iets voor u? Om via drie sterke regionale sites (met landelijk bereik!) uw product (of onderneming) onder de aandacht te brengen?
Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door HIER te klikken. Dan kijken wij samen wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Aalburg.net | Werkendam.net | Woudrichem.net: dé informatiebühne voor Het Land van Heusden en Altena (en vér daarbuiten...) - Ook voor u!

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.