Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Bouw 120 woningen Den Eng definitief

24 juni 2011 (door AalburgNet)

VEEN -  Op 22 februari 2011 werd het bestemmingsplan Den Eng  door de raad van de gemeente Aalburg goedgekeurd. Daar zijn geen bezwaren tegen binnegekomen, wat betekent dat het bestemmingsplan definitef is. 

Met name Woonlinie en gemeente Aalburg zijn daar blij mee, omdat dit bestemmingsplan ruimte biedt aan circa 120 woningen die in de komende tien jaar gebouwd worden. De eerste woningen worden in het najaar van 2011 opgeleverd. De eerste schetsen van deze woningen, waaronder een vrijstaande, vier twee onder één kap woningen en starterwoningen zijn te zien op: www.woneninveen.nl.

Lees meer over:

Den Eng aalburg veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.