vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Open huis Brandweer

23 juni 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Op 4 juli jl. is het 25 jaar geleden dat de brandweerkazerne aan de Raadhuislaan 17 officieel in gebruik werd genomen. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan wil het korps Werkendam op 25 juni 2011 open huis houden tussen 13.30 en 17.00 uur. Op deze middag kan de kazerne worden bezichtigd, worden verschillende demonstraties gegeven en kunnen oude foto en films worden bekeken.  Namens de personeelsvereniging “van achter de pomp” worden de inwoners van Werkendam en omgeving van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.  
 

Lees meer over:

Brandweer Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.