woensdag 6 juli 2022

Alles over Altena

De Graankorrel zet voet aan wal

23 juni 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Na bijna twee jaar samenkomsten gehouden te hebben op ms Friendship heeft de Evangelische Gemeente De Graankorrel  een nieuwe plek op het vaste land gevonden. Nu de bewoners van Huize Antonia weer naar Almkerk vertrokken zijn kunnen de gemeenteleden en gasten van De Graankorrel  hun intrek nemen in het  gebouw Oude Goezate aan de Kerckelant 3 te Werkendam.

Vanaf 3 juli aanstaande houden zij om 10.00 uur daar op die lokatie hun dienst.  Woordvoerder JanPiet Ketting: 'Iedereen is van harte welkom! Kinderen  zullen zich bij ons thuis voelen en voor baby’s is er opvang. Ook voor de ouderen is een warm welkom.'

Voor meer info: zie www.degraankorrel.net

Lees meer over:

Werkendam graankorrel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.