vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Agenten vinden softdrugs en stroomwapen in Franse auto

22 juni 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Bij een routinecontrole stuitte de politie op softdrugs en een stroomstootwapen. Een Franse personenauto werd dinsdag 21 juni  2011 omstreeks 04.00 uur gecontroleerd op de autosnelweg A-27. Er zaten drie personen in de auto en men reed in zuidelijke richting. Bij de controle roken de agenten meteen een henneplucht. Hierop werden de auto en de drie inzittenden nader gecontroleerd. Daarbij kwamen 15 gripzakjes met softdrugs (hennep) tevoorschijn. Bovendien werd in de middenconsole van de auto een paralyzer aangetroffen. De drugs en het stroomstootwapen werden in beslag genomen. De verdachten 29, 32 en 33 jaar oude. Ze hebben alle drie de Franse nationaliteit. 
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.