donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Bestuur Sparta '30: 'Geen pas, niet spelen'

22 juni 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL -  In de maanden juli en augustus 2011 loopt van een groot aantal spelerspassen van Sparta '30-spelers de geldigheidsdatum af en deze passen moeten vervangen worden. Op dit moment moeten er vóór aanvang van het nieuwe seizoen nog 80 pasfoto’s ingestuurd te worden. Het bestuur schirjft op de website: "Via uw leiding is al diverse malen gevraagd een pasfoto in te leveren, maar helaas ontbreken er op dit moment nog diverse  foto’s. Wij maken u er op attent dat de regel GEEN PAS=NIET SPELEN ook in het seizoen 2011/2012 gehanteerd zal worden. Kijk onder ledenbestanden of uw foto ook nog moet worden ingeleverd. U kunt de pasfoto inleveren bij de secretaris van V.V. Sparta’30."

Lees meer over:

foto sparta'30
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.