zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Maaswaarden drie sterren voor gastvrijheid

22 juni 2011 (door AalburgNet)

 AALBURG -  Afgelopen jaar heeft Zorgplein Maaswaarden veel tijd en energie gestoken in gastvrijheidszorg. Dat dit resultaten heeft opgeleverd blijkt uit een uitermate postief juryrapport en een vermelding van drie sterren in Gastvrijheidsgids 2011. Op donderdag 9 juni j.l. vond tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg met sterren in Ede de uitreiking plaats van die Sterrengids plaats.  

Op 20 juni j.l. heeft directeur Cor van Toorn in de centrale hal van locatie Wijkestein, in aanwezigheid van leden van de clëntenraad, Raad van Toezicht en medewerkers, de drie sterren onthuld. Van T oorn gaf aan trots te zijn op alle medewerkers en te streven naar vier sterren in 2012!

Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in de zorginstellingen. Iedere zorginstelling en ziekenhuis in Nederland kan meedoen en één tot maximaal vier sterren verwerven. Zorginstellingen die meedoen krijgen een vermelding in de Sterrengids Gastvrijheidszorg, kwaliteitsgids voor eten, drinken, wonen, ambiance en service in zorginstellingen, de 'Michelingids' voor zorginstellingen. (Foto v.l.n.r. directeur Cor van Toorn, vertegenwoordigers van cliëntenraad, Raad van Toezicht en medewerkers - Foto Maaswaarden)

Lees meer over:

Maaswaarden sterren
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.