Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Tips en juridische adviezen op Woudrichem.net

21 juni 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Vandaag start op Woudrichem.net een nieuwe serie die handelt over juridische tips en andere wetenswaardigheden op dit gebied. De schrijver is mr. Gijs Poorter uit Wijk en Aalburg. Poorter is afgestudeerd in het Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht in 1995 (richting Privaatrechtelijke/strafrechtelijke rechtspraktijk) en werkt sindsdien als professioneel (bedrijfs) juridisch dienstverlener. Hij doet dat via Digitalejurist.nl

Vanuit de gedachte internet als medium optimaal te benutten voor snelle en betaalbare juridische dienstverlening, ontstond bovengenoemde website. Gijs Poorter: 'Offline juridische dienstverlening is immers al snel onnodig kostbaar door een aanzienlijke overhead. Kwalitatieve en efficiënte online juridische dienstverlening voor bedrijven is daarom een gunstig en betaalbaar alternatief.'

In een periodiek wisselende column voorziet Poorter de  lezers van Woudrichem.net (lokaal, regionaal alsook landelijk), van scherpe analyes en terzake doende adviezen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.