donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Werkendam wint Beachvoetvolleytoernooi in Huizen

20 juni 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Afgelopen week werd in Huizen de achtste editie van We Can Keep m High georganiseerd. Aan dit beachvoetvolleytoernooi deden twee teams uit Werkendam mee. Deze teams bestonden uit Antonio Aurino en Henry Kant, die onder de teamnaam Voor den Dag speelden, en Ger Klop en Sven de Haan.

 
Het toernooi ging om half 10 van start en begon met vier poules van vier teams. Beide Werkendamse teams kwamen deze poule door, door als nummer 1 te eindigen. Het toernooi splitste zich hier op in twee winnaars poules en twee verliezers poules. Hier begon het toernooi flink in niveau te stijgen, met onder andere teams uit Amsterdam, die ook internationale ervaring hadden. Toch kwamen deze twee Werkendamse ploegen de poule door, door 2e te eindigen, zo konden ze allebei aan de halve finales beginnen.
 
Henry en Antonio speelden tegen de getipte winnaar Amsterdam-1. Dit team bestond uit Jordi van der Sluis en Mark van Londen (hele bekende namen in de footvolley-wereld). Deze werd door goed spel van de Werkendammers met 21-17 gewonnen. De andere halve finale, die door Ger en Sven werd gespeeld, werd helaas verloren. Amsterdam-2 won waardoor zij zich kwalificeerden voor de finale.
 
Rond 16.00 uur ging de finale van start. De finale begon niet zo goed voor de Werkendammers Antonio en Henry. Ze kwamen al snel op een achterstand van 7-3. Maar herstelden zich goed en kwamen terug op een stand van 11-9 in het voordeel van Werkendam. De voorsprong bouwde zich alleen maar verder uit en werd 18-11 voor Antonio en Henry. Amsterdam-2 kwam nog wel terug tot een 19-16 achterstand maar de Werkendammers wonnen de finale met 21-18.
 
Antonio en Henry mogen zich voor één jaar lang kampioen van Huizen noemen. Ook ging de wisselbeker mee naar Werkendam. Deze mogen ze volgend jaar verdedigen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.