Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Afscheid spelers A-selectie

20 juni 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Afgelopen donderdag werd door bestuur, spelers en technische staf van VV Woudrichem afscheid genomen van drie A-selectie spelers. Ben Bakker (naar SVW), Jeffrey Aanen (stopt) en Petar Stoskovic (A1 junioren FC Den Bosch) werden door de voorzitter bedankt voor hun inzet voor de club. Daarnaast ontving vertrekkend A1 trainer Cees Hooijkaas (volgend seizoen Ameide) uit handen van Raoul Nijst het clubbeeldje en diverse echte Woerkumse biertjes. Een attentie die hij overigens ook aan de vertrekkende spelers overhandigde. Naast vertrekkende spelers, waren er ook nieuwe gezichten. Na één seizoen gespeeld te hebben bij de A1 hoofdklasser Sliedrecht, werd Maikel Nijst  welkom geheten als nieuwe speler van de A- selectie van vv Woudrichem. Ook is er van deze avond een verslag en foto's gemaakt door Jur Froma. (VV Woudrichem)

Lees meer over:

Voetbal woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.