zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Aanhouding na aantreffen hennepkwekerij in caravan

20 juni 2011 (door WoudrichemNet)

GIESSEN – De politie trof maandagmiddag in een loods in de Transportstraat een hennepkwekerij in een caravan aan. De politie ging naar het adres omdat de eigenaar van een aanhangwagen, die eerder gestolen was, had gemeld dat de aanhangwagen op internet werd aangeboden onder vermelding van dit adres. Bij aankomst werd de aanhangwagen aangetroffen, maar ook een caravan met hierin een hennepkwekerij met 50 planten. In de caravan was een professionele kwekerij met alle benodigde apparatuur aangelegd. De planten en de apparatuur zijn in beslag genomen ter vernietiging. Een 28-jarige man uit Arkel is aangehouden als verdachte. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer over:

Hennep Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.