vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Sleeuwijker onder invloed van drugs

18 juni 2011 (door WerkendamNet)
 SLEEUWIJK/GORINCHEM - Een 21-jarige man uit Sleeuwijk is in de nacht van vrijdag opzaterdag aangehouden op de parkeerplaats Buiten de Waterpoort in Gorinchem. Surveillerende agenten namen een kijkje bij de auto omdat die niet logisch geparkeerd stond.
De 21-jarige Sleeuwijker, die achter het stuur zat, was onder invloed van drugs en had ook drugs bij zich. In zijn auto lagen spullen die mogelijk van diefstal of heling afkomstig zijn. Het betreft onder andere navigatie-apparatuur en een beeldscherm. De spullen zijn in beslag genomen. De Sleeuwijker is meegenomen naar het politiebureau, maar mocht na verhoor weer weg. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer over:

Drugs Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.