woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Bestuurder overschrijdt acht keer toegestane hoeveelheid

17 juni 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - De politie heeft vanmorgen het rijbewijs ingevorderd van een 19-jarige automobilist uit Sleeuwijk. Surveillerende agenten zagen rond 04.00 uur een auto rijden over de Rijksstaatweg. Het voertuig viel op omdat het met hoge snelheid reed en de verlichting deels niet brandde. Tijdens controle bleek dat de 19-jarige, die het voertuig bestuurde, onder invloed verkeerde van alcohol. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 715 ug/l aan alcohol in zijn bloed had, terwijl de norm voor een beginnend bestuurder op 88 ug/l ligt. De man overschreed bijna acht maal de toegestane hoeveelheid. 

Lees meer over:

Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.