woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Werkendamse bordenjungle aangepakt

17 juni 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Tijdens de commissie Grondgebied heeft Wethouder Wim de Jong (CDA) toegezegd dat onduidelijke verkeersbebording aan het eind van dit jaar in Werkendam tot het verleden behoort.

In de gemeente Werkendam staan verkeersborden die voor onduidelijkheid zorgen bij de weggebruikers. Al in 2008 gaf het College aan hiervan werk te maken. CDA-raadslid Otto van Breugel vond het welletjes en stelde vragen tijdens de behandeling van de jaarrekening 2010. Van Breugel wilde weten waarom in 2010 hiermee niets was gedaan. Hij vond dat iedereen zijn mond vol heeft over verkeersveiligheid, maar dat met de bordenjungle niets is gebeurd. Hij voegde toe: "Terwijl dit eigenlijk de meest simpele aanpak is om daar direct werk van te maken."
Wethouder de Jong gaf toe dat het lang had geduurd maar meldde dat alles is geïnventariseerd en  binnenkort de werkzaamheden worden uitgevoerd. Verkeersborden die niet goed staan worden goed gezet en die voor onduidelijkheid zorgen en niet direct nodig zijn worden verwijderd.

Lees meer over:

Werkendam Werkendam bordenjungle
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.