donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Boerderijfeest op De kandelaar

17 juni 2011 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK -  Na een aantal weken over het thema boerderij gewerkt te hebben, was het op CNS De Kandelaar tijd voor het boerderijfeest. Veel kleuters kwamen verkleed - als boerin en boer- op school. Om 9.00 uur starttte het spelletjescircuit waar de kleuters enthousiast aan meededen. Er werd met de tractor gereden, er was een kruiwagenrace en nog een heleboel meer. De kinderen van groep 8 hebben de kleuters bij de spelletjes begeleid en dit hebben zij super gedaan! Daarna gingen de kleuters van groep 1 en 2a op bezoek bij de geitenboerderij van familie Westerlaken (de Botterschuur). Ook daar was het erg leuk en leerzaam. De kleuters mochten de geitjes aaien en ook nog van de geitenmelk proeven.
Terug op school werd er gesmuld van heerlijke pannenkoeken, door moeders gebakken. Daarna gingen de kleuters van groep 1 en 2b op bezoek bij de geitenboerderij. Het was, ondanks het slechte weer, een leuke dag! Alle ouders die een bijdrage hebben geleverd worden door de leerkrachten hartelijk bedankt. Ook familie Westerlaken wordt hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en de rondleiding. (CNS De Kandelaar)

Lees meer over:

Rijswijk kandelaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.