woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Aalburg.net en Werkendam.net op de fiets met wethouder Luteijn

16 juni 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - '165 tweets blijven achter bij de bijna 200 volgers! De 200e nodig ik uit voor een fietstocht door de gemeente Werkendam inclusief koffie plus!' Dát twitterde SGP-wethouder Jan Luteijn onlangs aan iedereen die hem op dit populaire sociale platform leest.

Die oproep schreeuwde om een reactie. De teller van 'volgers' stond op dat moment op 198. In een gecombineerde actie met www.Werkendam.net (199) noteerde ook de redactie van www.Aalburg.net zich als volger en verzekerde zich daarmee van de titel 'De 200e'. Na die registratie op Twitter reageerde Luteijn vrijwel onmiddellijk en gaf aan zijn belofte in te zullen lossen. Die fietstocht door Werkendam met koffie plus gaat dus komen en wel op vrijdagmiddag, 17 juni. Onder de koffie en tijdens het fietsen (of andersom) zal er zeker gesproken worden. Aalburg.net en Werkendam.net houden hun lezers op de hoogte.... Wordt vervolgd dus.

Lees meer over:

fiets Werkendam luteijn
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.