donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Peter Schalken behaalt zesde plek in Oss

15 juni 2011 (door WerkendamNet)

OSS / DUSSEN: Tijdens de Pinksterraces heeft het Verolme GrafiCom Racing Team zich weer goed doen gelden tijdens de Dutch Superbike. Dussenaar Peter Schalken behaalt na een spannende race de zesde plaats. Zijn beste prestatie tot nu toe.

Peter Schalken heeft een goede start en positioneert zich direct op de vijfde plek. Een plaats die hij geruime tijd vast weet te houden, maar uiteindelijk toch weer moet inwisselen om uiteindelijk op een zesde plaats te eindigen, de beste prestatie van Schalken. Peter Schalken na afloop: “Voor mijn sponsors, fans, team en andere racefans had ik hier graag een podiumplek uit het vuur gesleept. Ik beschouw deze jaarlijkse wedstrijd toch als mijn thuisrace, maar al met al moet ik, denk ik, toch tevreden zijn met dit goede resultaat.” (Foto Verolme GrafiCom Racing Team)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.