vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Binnenkort Altena-plaatjes sparen bij Albert Heijn-Almkerk

14 juni 2011 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK/ALMKERK - Dennis Groen van Albert Heijn-Almkerk heeft VV Altena uit Nieuwendijk benaderd om medewerking te verlenen aan het ontwikkelen van een leuke spaaractie. De droom van elke Altena-voetballer wordt nu werkelijkheid!

Een voetbalplaatje van jezelf verkrijgbaar bij Albert Heijn. VV Altena ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil de leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle spelers, leiders, trainers en commissieleden op de foto wensen te verschijnen. Daarom zal er op zaterdag 27 augustus een fotograaf aanwezig zijn bij VV Altena. 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.