maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Feestweek Nieuwendijk geslaagd

14 juni 2011 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - De Nieuwendijkse Oranjevereniging kijkt terug op een geweldige feestweek. Van 1 juni tot en met 4 juni werden er allerlei festiviteiten gehouden voor leden en niet-leden van de plaatselijke Oranjevereniging.  De kinderactiviteiten (de kinderbingo en 's avonds de DroOMband) sloegen aan. Donderdag een avond met de band Memphis Maniacs en de Fabulous Wannabeatles. Vrijdag stond Silent Express en Go Back To The Zoo op het programma. De bands speelden voortreffelijk, maar het feest ging pas echt los toen de DJ begon te draaien. Zaterdag een geslaagde dag met de jaarmarkt en 's avonds een optreden van de Crazy Piano's. (Stad Gorinchem)

Lees meer over:

feestweek Werkendam Nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.