woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Aan zegenreeks Marianne Vos komt geen einde

14 juni 2011 (door AalburgNet)

MEEUWEN - 09 juni: 'Marianne heeft haar tiende zege op rij geboekt, ze was de snelste in de massasprint in Iurreta, de eerste etappe in de Bira.' 10 juni: 'De tweede etappe is ook een prooi geworden voor Marianne, ze kwam solo over de meet in Lekeitio.' 11 juni: 'Emakameen Bira: Marianne blijft aan de leiding.' 12 juni: 'Marianne heeft de laatste etappe van de Emakumeen Bira gewonnen. Ze was de snelste van een selecte groep in de straten van Orduna. Ook won ze het eindklassement...'

Een greep uit de succesreeks van Marianne Vos die onverminderd door gaat. Wie meer wil lezen gaat naar haar website.... www.mariannevosofficial.com

 

Lees meer over:

Meeuwen vos
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.