Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Aelse dag een succes

12 juni 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Mooi weer (akoord,  er vielen een paar buitjes bij de start...) een opperbeste sfeer én veel belangstelling uit de regio. Dat waren de ingredienten voor een - opnieuw - geslaagde Aelse dag. Met name de oude tractoren en landbouwwerktuigen trokken veel bekijks. Ook de kunst- en rommelmarkt deed het prima. Sparta ´30 stond met een succeskraam met een gatenbord en enveloppen trekken. Het Andels Fanfare Corps heeft zijn beste beentje voor gezet om er iets moois van te maken. Getuige de reacties is dat meer dan gelukt.

Ook het Kenia-project in Oloirien is door een aantal enthousiastelingen van Projectgroep Andel nog eens stevig op de kaart gezet. Bovendien bleek maar weer eens dat het hartstikke leuk kan zijn om samen iets te ondernemen voor het goede doel. In de kraam van Projectgroep Andel werden flink wat bakstenen verkocht ter voorbereiding op de Bakstenenactie die op 24 juni a.s. in Andel zal worden gehouden. Geen marktganger kwam 'ongeschonden' langs de kraam!

Lees meer over:

woudrichem dag andel aelse
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.