maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Binnenvaart To The Top haalt 233.890 euro op

10 juni 2011 (door WerkendamNet)

Het team Binnenvaartteam to The Top haalde 233.890 euro op in hun bijdrage aan de strijd tegen kanker. En er werd gisteren gefietst op de Alpe d'HuZes.

Binnenvaart to the Top zijn zes binnenvaartteams en alle 48 enthousiaste deelnemers hebben dan ook iets met de binnenvaart. Niet alleen de kantoorluitjes, ruwe schippers en matrozen zitten in de teams, maar ook veel stoere en strijdlustige meiden. Door deelname aan Alpe d'HuZes 2011 wilden deze binnenvaartteams op een actieve wijze bijdragen aan het verbeteren van de toekomstverwachtingen van kankerpatiënten en tevens wilde men op deze manier onze maatschappelijke betrokkenheid tonen. Gezegd kan worden dat men daarin ten volle geslaagd is.

Lees ook het artikel in de Binnenvaartkrant

Lees meer over:

binnenvaart Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.