dinsdag 25 januari 2022

Alles over Altena

Luchtmachtkapel geeft relatieconcert voor inwoners Altena

10 juni 2011 (door AalburgNet)

REGIO ALTENA - De Kapel van de Koninklijke Luchtmacht geeft in Sporthal De Jager een zogeheten relatieconcert voor de inwoners van Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Dat gebeurt op donderdag 30 juni aanstaande.

Dit concert wordt in het kader van Plazatour 2011 gegeven om de goede relatie tussen de inwoners van Het Land van Heudsen en Altena (het laagvlieggebied Maas/Waal) en Vliegbasis Gilze-Rijen in stand te houden. Er zijn 800 gratis kaarten beschikbaar.
Inwoners kunnen die gratis toegangskaarten vanaf vrijdag 17 juni (tijdens kantoortijden) afhalen bij de gemeentehuizen in hun woonplaats: Wijk en Aalburg, Werkendam of Woudrichem. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs krijgt men maximaal vier kaarten per persoon. 

De zaal is om 19.30 uur open en het concert begint om 20.00 uur.

Lees meer over:

concert Werkendam luchtmacht kapel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.