vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Spectaculair optreden 'Tina Turner' in Nieuwendijk

9 juni 2011 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Na zes competitie donderdagen werd op donderdag 9 juni jl. de slotdag gehouden van de Regionale Dames Dubbel Competitie (RDDC). Tien teams uit Almkerk, Aalburg, Andel, Sleeuwijk, Hank en Nieuwendijk streden hierbij om de titel. Het damesteam van Almkerk bleek de beste te zijn.

Tijdens de slotdag pakte de organiserende vereniging TV de Hei uit Nieuwendijk goed uit. Het park werd compleet omgetoverd tot US Open - New York. Alles werd gerestyled. De Amerikaanse vlag wapperde in top en de hotdog- en popcornmachines maakten overuren. Zelfs de kleding van de dames was afgestemd op de kleuren rood, wit en blauw met daarin de “stars en stripes” verwerkt.

Als hoofdact die middag was er een spectaculair optreden van “Tina Turner”, die in haar cabrio kwam voorrijden. Ze werd verwelkomd door een erehaag van de deelneemsters van de RDDC. Een waarlijke afsluiting van een bijzonder geslaagde competitie, waarbij de muziek werd verzorgd door Wilfred Versteeg van Artiztz Lay-Out Studio uit Nieuwendijk. (foto Ruud Willemstein)
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.