Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Blog Andelse sluis genomineerd voor website van het jaar

9 juni 2011 (door WoudrichemNet)

ALTENA / WOUDRICHEM - VAART! is hèt platform voor de binnenvaart op internet. Een prijs (erkenning, award) die de binnenvaart op internet stimuleert ligt dan ook voor de hand. Dat gebeurt met de voorverkiezing van vijf websites die voldoen aan een aantal criteria. Voor de VAART!Site van het Jaar telt het binnenvaart-belang zwaar in de eindbeoordeling, evenals GSM-vriendelijkheid want schippers zijn bij het surfen nog vaak aangewezen op de trage GSM-verbinding. Daarnaast wordt gekeken naar actualiteit, informatiewaarde en vormgeving.

Het weblog van de Wilhelminasluis is een van de vijftien genomineerden. Het juryrapport noteert: 'Zo'n weblog zou je elke sluis gunnen. Wiebe de Ringh volgt vanuit zijn woning nauwgezet de gebeurtenissen bij Wilhelminasluis in Andel. Op zijn weblog schrijft hij over de sluis, en de schepen. Fotografeert ze.'

Wiebe B. de Ringh, Wilhelminasluis 3, laat weten: "Mijn weblog van de Wilhelminasluis is genomineerd voor de verkiezing Vaart! Website van het Jaar. Om bij de bovenste vijf sites te komen, heb ik veel stemmen nodig. Ik zou zeggen: ga even naar de nominatiesite en breng een stem uit op dit weblog. Morgen om 10.00 uur worden alle uitgebrachte stemmen geteld." 

De redacties van www.Woudrichem.net, www.Werkendam.net en www.Aalburg.net hebben ieder hun stem al uitgebracht. Wie volgt?

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.