donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Merweruiters nemen afscheid van hun manege

8 juni 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK -  Het paardrijden aan de Eikenlaan in Sleeuwijk maakt plaats voor shoppen in het nieuwe winkelcentrum de Es. Voor de landelijke rijvereniging en ponyclub de Merweruiters betekent dat besluit een verhuizing naar de Nieuwe Roef achter het Altena college.Als het aan de Merweruiters zelf had gelegen, hadden ze tot in lengte van jaren aan de Eikenlaan hun domicilie gehad. "Het is gewoon een superplek aan de Eikenlaan, het was er altijd gezellig", zo is de reactie van secretaris Sjaak Groeneveld op de verhuizing. Toch is hij met voorzitter Jaap de Keizer positief gestemd over de verhuizing. Vooral door de medewerking van de gemeente, die vrijwel alle kosten voor de verhuizing voor haar rekening neemt. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.