vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Kaarten Hollandse Avond Genderen 2011

7 juni 2011 (door AalburgNet)

GENDEREN - Op zaterdag 27 augustus 2011 zal de niet meer weg te denken Hollandse Avond 2011 worden gehouden, tijdens het 29e Zomerfeest Genderen. De organisatie is in handen van Oranjevereniging Juliana.
'Op deze avond zullen Monique Smit, Frans Duijts, de 3 J's en het One Two Trio de feesttent op z'n kop zetten. Het belooft een gezellige en onvergetelijke avond te worden!', aldus Tino vos van de organiserende vereniging.

Nog geen kaartje?
Voor deze avond zijn nog enkele kaarten te koop en wel bij cafetaria 't Happerijke, gevestigd aan de Hoofdstraat 26 in Genderen. Een kaartje kost 17,50 Euro. Heb je nog geen kaartje? Ga snel langs bij 't Happerijke, want OP=OP.

Lees meer over:

Genderen zomerfeeest
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.