maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Drie gouden medailles voor dames Wijnja

6 juni 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - In het openlucht zwembad te Apeldoorn hebben Annette en Kim Wijnja zondag jl. namens de Biesboschzwemmers deelgenomen aan de Kristalbad Dutch Open. Deze wedstrijd wordt gehouden in een 50 meterbad en beleefde zijn 19e editie.

Annette had zich in laten schrijven op de 100 vrije slag en 200 schoolslag. Kim had gekozen voor de 50 vlinderslag bij de meisjes tussen 20 en 24 jaar. Annette komt uit in de 40-plus categorie.

Kim legde haar 50 vlinderslag af binnen de 32 seconden, namelijk 31.96 en dit betekende een persoonlijke en clubrecord bij de masters. Annette kon haar beste tijden niet verbeteren, maar was wel tevreden gezien de omstandigheden met een watertemperatuur van ongeveer 20 graden.

Voor de masters was dit de laatste wedstrijd van het seizoen 2010-2011. In september staat de eerst volgende wedstrijd voor de masters op het programma. De locatie is dan Etten-Leur en voor sommige masters van de Biesboschzwemmers zal het seizoen in het teken staan van de Wereld Masters Kampioenschappen in Riccione in Italië.


 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.