maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Zevende plek voor Peter Schalken

6 juni 2011 (door WerkendamNet)

DUSSEN -  Afgelopen weekend heeft Dussenaar Peter Schalken weer met plezier op zijn Verolme GrafiCom Yamaha R1 geacteerd op het fameuze  circuit van Spa Francorchamps.

Onder erbarmelijk slechte weersomstandigheden tijdens de dubbele ONK werd hij in de eerste race netjes zevende met aftrek van de Belgische rijders die voor hun eigen kampioenschap reden. In de tweede race, toen het nog harder regende dan in de eerste wedstrijd, ging het mis en vloog hij er met een highsider af. Direct daarna volgde een rode vlag omdat iets verderop ook Arie Vos crashte en op de baan bleef liggen. Bij de herstart kon Schalken niet meer aantreden omdat de beschadigde Yamaha niet meer meteen ingezet kon worden. Desondanks was Peter Schalken na afloop tevreden. "Ik zat na alle tegenslag van de laatste tijd eindelijk weer lekker op mijn motor. Ondanks de omstandigheden genoot ik weer volop!" (Foto Verolme Graficom)

Lees meer over:

Werkendam Werkendam schalken
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.