vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Afsluiting rotonde Rijksstraatweg/Transvaal Sleeuwijk: 9 op 10 juni

6 juni 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK -  In de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 juni wordt de asfaltdeklaag van de rotonde op de kruising Transvaal, Rijksstraatweg en nieuwe Roef vervangen. Het verwijderen van het asfalt zal overdag worden uitgevoerd en zal enige hinder voor het verkeer geven. Het aanbrengen van het asfalt zal in de avond en nacht worden uitgevoerd van donderdag 9 juni op vrijdag 10 juni aanstaande. De rotonde wordt dan afgesloten.

Regelingen
De werkzaamheden vinden plaats tussen 21.00 uur en 5.00 uur. Het verkeer van en naar Sleeuwijk zal worden omgeleid door middel van verwijzingsborden/omleidingsborden. Fietsers kunnen gewoon gebruik maken van het fietspad.

 

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de heer Johan Wintermans van de unit ruimte, hij is te bereiken op telefoonnummer (0183) 50 73 34 of (06) 53 79 29 50 of per mail Johan.Wintermans@werkendam.nl

Lees meer over:

Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.