donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

10.000e bezoeker zwembad Veldzicht

6 juni 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - Maandag 6 juni was voor zwembad Veldzicht al vroeg in de morgen een mooie dag. De 10.000e bezoeker, Bep Bassa, kreeg uit handen van de beheerder Mick Mans een boeket bloemen overhandigd.
Na het zwemmen, tijdens de koffie op het terras, merkte Bep op: “ Ik dacht dat het een geintje was, als het in de krant komt, mag je wel melden dat ik zeer tevreden ben over de temperatuur van het water dit jaar en ik denk velen met mij."
Beheerder Mick Mans is zeer tevreden dat nu al de 10.000e bezoeker zwembad Veldzicht heeft bezocht. Mans: “Wij waren heel vroeg open dit jaar en het is prachtig mooi weer geweest, vooral de eerste weken. Dit leverde al meer dan 1.000 bezoekers per dag op. Daarnaast zijn er activiteiten met onder andere scholen geweest met grote bezoekersaantallen."

Mans hoopt dat het weer goed blijft, zodat zwembad Veldzicht een leuk zomerprogramma aan de gasten kan aanbieden. Er staat al een groot spektakel gepland; Zomer Event, op 9 juli. Mans: “Wie weet, we bestellen alvast bloemen voor de 20.000e bezoeker.”

Lees meer over:

veldzicht bezoeker
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.