Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Dronken Woerkummer na twee aanrijdingen aangehouden

4 juni 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Een 24-jarige automobilist uit Woudrichem is vrijdagavond in Gorinchem aangehouden, nadat hij twee aanrijdingen had veroorzaakt. Hij bleek onder invloed van alcohol. Eerst nam de Woudrichemer op de Vijfde Uitgang een bocht zo ruim, dat hij tegen een 45-jarige automobilist uit Vuren botste. De man uit Woudrichem ging er snel vandoor, waarop de Vurenaar de politie waarschuwde. Op het moment dat de politie arriveerde, gaf een andere bestuurder aan dat de dader op de Spijksedijk stil stond. Hij bleek in slaap te zijn gevallen. Inmiddels was ook duidelijk dat de Woudrichemer even daarvoor op een trottoir voor een woning aan de Nieuwstad een fiets omver had gereden. Uit een ademanalyse bleek dat de dader een alcoholpromillage van 930 ug/l had, terwijl 220 ug/l maximaal is toegestaan. De man is opgesloten.  (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

woudrichem woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.