Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Autocross Woudrichem vlekkeloos verlopen

4 juni 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De 36e editie van de autocross van Woudrichem is vlekkeloos verlopen. 97 coureurs streden in elf klassen om de prijzen.

Om kwart over elf werd de wedstrijd gestart door burgemeester Petter. De burgemeester nam uitgebreid de tijd om zich door de wedstrijdleiding te laten informeren over de vele veiligheidsaspecten van de cross. Zij had het zichtbaar naar haar zin. Het was dan ook een stralende dag, waarbij er helaas wat  minder toeschouwers aanwezig waren dan normaal. De vele leuke voetbalwedstrijden in de omgeving zullen daar debet aan zijn geweest, maar ook waren veel mensen een weekendje weg. Al met al kwamen ruim 800 mensen naar de Oudendijk. Zij zagen een cross zonder noemenswaardige incidenten met veel spektakel. Wel lag de wedstrijd af en toe stil om de baan te sproeien en zo te voorkomen dat het stuiven van de droge grond te erg werd.

Om exact 17.00 uur was de laatste finale gereden en kon de organisatie (Muziekvereniging Kunst na Strijd, V.V. Woudrichem en ACC Geffen) terugkijken op een geslaagde dag. (Foto's Autocross Woudrichem)

Uitslagen,  foto’s en films zijn terug te vinden op www.autocrosswoudrichem.nl

Lees meer over:

woudrichem woudrichem autocross
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.