woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Marilène beklimt Alpe d’Huez voor Willemarijn

3 juni 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Marilène Hoogendoorn (12) beklimt 9 juni de Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Voor haar moeder Lenie die borstkanker kreeg, maar ook voor haar klas- en internaatsgenootje Willemarijn Verheij. “Zij vecht al een aantal jaren tegen leukemie. De ziekte is weggeweest, maar helaas toch weer teruggekomen”, zo schrijft Marilène op haar eigen pagina op de website.
“We maken er met zijn drieën gelijk een korte kampeervakantie van”, zo vertelt haar vader Marinus Hoogendoorn (47), die op Hemelvaartdag vertrekt naar Frankrijk. “Samen met mijn vrouw Lenie en onze dochter. Marilene heeft van school een week vrij gekregen. Zelf wandel ik graag, zo zijn we al vaak in Noorwegen geweest, maar gaan ook weleens langs de Neckar aan de wandel met een rugzakje achterop.” (Nieuwsblad)

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.