Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Brug Andelse sluis werkt weer

2 juni 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - 'Verreweg het belangrijkste vandaag was de brug. Doet-ie-ut of doet-ie-ut-niet, dat was de vraag. Tot diep in de middag kwamen alle zeilschepen met (soms moeizaam) gestreken mast aan, omdat door de een of andere communicatiefout de stremmingsborden bij Woudrichem en Wijk en Aalburg nog steeds stonden. Maar dan was er iemand zo slim om een brugopening te vragen. Wel, onder het toeziend oog van de toch ook wel nieuwsgierige object-inspecteur leek alles voorspoedig te gaan. Probleem opgelost dus. Ook daarna waren er nog een paar brugopeningen en die verliepen ook steeds foutloos.' (Wilhelminasluis)

Lees meer over:

woudrichem woudrichem andel sluis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.